fbpx

Susan

Mijn wieg staat in de Noord Hollandse Kaasstad Alkmaar. Ik kan enorm genieten van zo vaak mogelijk leuke dingen doen met mijn gezin en uiteraard de rust opzoeken in de zon! Ook geniet ik van de kleine dingen zoals op een luie zondag een film kijken of een strandwandeling maken met mijn gezin natuurlijk. 

 

Inmiddels werk ik al 10 jaar in het Recruitmentvak. Nog steeds is dit de leukste baan voor mij! Ik haal veel energie uit het achterhalen van iemands unieke kwaliteiten en mensen te helpen aan hun droombaan! Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Inzetbaar. Ik vind het heel fijn dat ik door mijn werk ook een steentje kan bijdragen aan het verlenen van kwalitatief goede zorg. 

 

Ik geloof echt in het principe “doen wat je leuk vindt”. Ik ben daar al achter, jij ook?

 

Telefoon: (+31) 6 200 91 242

Heb jij hart voor de zorg?

Wil jij werken binnen de GGZ, gehandicaptenzorg of Jeugdzorg? Of gaat je hart sneller kloppen van werken binnen de Forensische Psychiatrie, Verslavingsklinieken of liever in een ziekenhuis?

Alles is mogelijk bij onze diverse opdrachtgevers door bijna heel het land! Voel jij je thuis bij een club die ook echt geïnteresseerd is in wat je kunt, wat je wilt en vooral wie je bent? Dan ben je bij ons meer dan welkom!

Maak een job alert aan!

Zorg ervoor dat je als eerste mails ontvangt over de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw wensen.