fbpx

Nadaav

Ik ben Nadaav Chermon en ik ben sinds 1 oktober 2020 in dienst bij Inzetbaar als Intercedent op de afdeling Detachering.

 

Voordat ik bij Inzetbaar aan het werk ging heb ik bij een ander uitzendbureau gewerkt. Daarvoor heb ik meer dan 12 jaar gewerkt in de zorg. Daar werkte ik als sociaal pedagogisch medewerker / teamleider in een woning voor mensen met een licht tot matige verstandelijke beperking. 

 

Bij Inzetbaar heb ik mijn ervaring binnen de zorg samen kunnen brengen met mijn werk bij een uitzendbureau. Ik vind het fijn om deze twee werelden met elkaar te kunnen mengen. 

 

Ik ben woonachtig in Sliedrecht en woon samen met mijn vriendin en mijn stiefdochter. 

 

In mijn vrije tijd ben ik ook standup comedian. Ik treedt dan meestal zo’n twee tot drie keer per week op. Ook voetbal ik in de vijfde klasse, het allerlaagste niveau, maar erg leuk.

 

Wanneer je bij Inzetbaar ingeschreven staat en op zoek bent naar een detachering, kom je bij mij of mijn collega’s terecht. Ons werk bestaat uit het binnenhalen van nieuwe detacheringen en die aan jullie aan te bieden. 

 

Grote kans dus dat we elkaar gaan spreken!

 

 

Telefoon: (+31) 6 203 90 179

Heb jij hart voor de zorg?

Wil jij werken binnen de GGZ, gehandicaptenzorg of Jeugdzorg? Of gaat je hart sneller kloppen van werken binnen de Forensische Psychiatrie, Verslavingsklinieken of liever in een ziekenhuis?

Alles is mogelijk bij onze diverse opdrachtgevers door bijna heel het land! Voel jij je thuis bij een club die ook echt geïnteresseerd is in wat je kunt, wat je wilt en vooral wie je bent? Dan ben je bij ons meer dan welkom!

Maak een job alert aan!

Zorg ervoor dat je als eerste mails ontvangt over de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw wensen.