fbpx

Fijelle

Mijn naam is Fijelle. Ik ben geboren in Rotterdam en woon nu in Den Haag.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ook vind ik het leuk om eens in de maand met mijn auto een offroad parcours te bezoeken.

Vanuit mijn liefde voor paarden ben ik een aantal jaar geleden begonnen met mijn eigen bedrijf. Daarmee houd ik mij bezig met het revalideren van paarden en het begeleiden van ruiters met onder andere angstproblemen.

Via Esther ben ik op het spoor gekomen van Inzetbaar. Sinds 1 augustus 2022 ben ik in dienst gekomen. Ik mag zowel de planning als de detachering gaan ondersteunen. Ik vind uitdagingen in het oplossingsgerichte werken en snel schakelen. Geen dag is hetzelfde!

Telefoon: ​(+31) 88 447 2900

Heb jij hart voor de zorg?

Wil jij werken binnen de GGZ, gehandicaptenzorg of Jeugdzorg? Of gaat je hart sneller kloppen van werken binnen de Forensische Psychiatrie, Verslavingsklinieken of liever in een ziekenhuis?

Alles is mogelijk bij onze diverse opdrachtgevers door bijna heel het land! Voel jij je thuis bij een club die ook echt geïnteresseerd is in wat je kunt, wat je wilt en vooral wie je bent? Dan ben je bij ons meer dan welkom!

Maak een job alert aan!

Zorg ervoor dat je als eerste mails ontvangt over de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw wensen.