fbpx

Esther

Mijn naam is Esther, ik woon samen met mijn man, zoontje en onze hond in Zwijndrecht. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om samen met de hond te canicrossen (hardlopen). Daarnaast sport ik in de sportschool of ga ik skeeleren. In mijn vrije tijd fotografeer ik veel paarden en honden.

 

Ik heb mijn helpende diploma behaald en hiervoor op meerdere plekken stage gelopen. Daarna ben ik werkzaam geweest als gastvrouw en heb hiermee ervaring opgedaan in de ouderenzorg. Na jaren werkzaam te zijn geweest in de zorg, waarin ik de kant van de planning heb leren kennen, ben ik klaar voor de overstap naar de planning.

 

Ik hoop de komende jaren mijn steentje bij te mogen dragen aan het succes van Inzetbaar.

Telefoon: ​(+31) 88 447 2900

Heb jij hart voor de zorg?

Wil jij werken binnen de GGZ, gehandicaptenzorg of Jeugdzorg? Of gaat je hart sneller kloppen van werken binnen de Forensische Psychiatrie, Verslavingsklinieken of liever in een ziekenhuis?

Alles is mogelijk bij onze diverse opdrachtgevers door bijna heel het land! Voel jij je thuis bij een club die ook echt geïnteresseerd is in wat je kunt, wat je wilt en vooral wie je bent? Dan ben je bij ons meer dan welkom!

Maak een job alert aan!

Zorg ervoor dat je als eerste mails ontvangt over de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw wensen.