fbpx

Elvira

Spontaan, zorgzaam en ambitieus zijn woorden die goed bij mij passen. Ik ben woonachtig in de wijk Dorp in en ik vind dit toch wel het mooiste stukje van Zoetermeer. Hier woon ik samen met mijn vriend en zoon. Ik hou ervan om buiten te zijn. Wandelingen te maken of een stuk te gaan fietsen en ‘avonturen’ te beleven. Ook word ik heel enthousiast van fotograferen en doe dit dan ook graag. Tenslotte kan ik ook erg genieten van uit eten gaan, een spelletjesavond met vrienden of een terrasje pakken.   

 

Binnen Inzetbaar ben ik met veel plezier werkzaam als Recruiter. Een functie waar ik niet eerder werkzaam in ben geweest maar wat wel heel goed bij mij past. Ik heb een opleiding HBO Recht gedaan en heb daarna diverse banen gehad maar niks waar mijn hart echt sneller van ging kloppen. Dat is juist iets wat ik heel belangrijk vind, zowel in werk als privé. Tijdens mijn opleiding heb ik diverse bijbanen gehad als hulp in de zorg. Het contact met mensen, de dankbaarheid en de voldoening die ik hieruit haalde was misschien wel het voorteken dat ik ooit iets ging doen in deze sector. Ik kijk uit naar veel goede en mooie gesprekken en samenwerkingen bij Inzetbaar. 

Telefoon: (+31) 6 122 43 410

Heb jij hart voor de zorg?

Wil jij werken binnen de GGZ, gehandicaptenzorg of Jeugdzorg? Of gaat je hart sneller kloppen van werken binnen de Forensische Psychiatrie, Verslavingsklinieken of liever in een ziekenhuis?

Alles is mogelijk bij onze diverse opdrachtgevers door bijna heel het land! Voel jij je thuis bij een club die ook echt geïnteresseerd is in wat je kunt, wat je wilt en vooral wie je bent? Dan ben je bij ons meer dan welkom!

Maak een job alert aan!

Zorg ervoor dat je als eerste mails ontvangt over de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw wensen.