fbpx

Bianca

Ik ben Bianca van der Laan en ben geboren en getogen in Alphen aan den Rijn.

 

Inmiddels ben ik bijna 10 jaar getrouwd met Mark waarmee ik ook twee knappe zoontjes heb. Onze kanjers heten Tom en Dex. Ennnn ondanks dat ik ze soms achter het behang kan plakken vanwege alle kwajongensstreken, waar ik vaak stiekem heel erg om moet lachen, zijn ze onze grootste rijkdom.

 

In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met mijn gezin, zo ga ik graag weekendjes weg en op stap met ze. Lekker samen zwemmen, wandelen, de mooiste creaties knutselen en spelletjes spelen. Natuurlijk ga ik ook graag gezellig wat drinken of uit eten met mijn man maar natuurlijk ook met vrienden en vriendinnen.

 

Op professioneel gebied ben ik allround ervaren. Ik ben al vroeg begonnen met bijbaantjes en ben zelf ook ruim 3 jaar werkzaam geweest via een uitzendbureau. Ondanks dat ik nu aan de andere zijde zit ken ik dan ook bepaalde frustraties, maar ook zeker de voordelen van flexibel werken. Inmiddels ben ik al meer dan 12 jaar werkzaam binnen de uitzendbranche en alles bij elkaar al zo`n 3 jaar bij Inzetbaar. De afwisseling, het contact met klanten en met de Inzetbare zorgen dat ik nog steeds elke dag leuk vind wat ik doe. 

 

Wil je meer over me weten? Schroom dan niet en bel me!

 

 

Telefoon: (+31) 6 291 52 849

Heb jij hart voor de zorg?

Wil jij werken binnen de GGZ, gehandicaptenzorg of Jeugdzorg? Of gaat je hart sneller kloppen van werken binnen de Forensische Psychiatrie, Verslavingsklinieken of liever in een ziekenhuis?

Alles is mogelijk bij onze diverse opdrachtgevers door bijna heel het land! Voel jij je thuis bij een club die ook echt geïnteresseerd is in wat je kunt, wat je wilt en vooral wie je bent? Dan ben je bij ons meer dan welkom!

Maak een job alert aan!

Zorg ervoor dat je als eerste mails ontvangt over de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw wensen.