Over ons
Onze disciplines

Ten behoeve van onze uiteenlopende klanten en sectoren (jeugdzorg, justitie, GGZ, verslavingszorg, gemeenten, zorg voor mensen met een verstandelijke beperking) levert Inzetbaar MBO-, HBO- en universitair geschoolde professionals voor diverse zorgtaken. Inzetbaar heeft o.a. maatschappelijk werkers, verpleegkundigen, groepsbegeleiders, gezinscoaches, straatcoaches, psychologen en sociotherapeuten in dienst. Een compleet portfolio dus.

Detachering van zorgprofessionals
Zoekt u voor een bepaalde periode stabiliteit of extra capaciteit? Uit ons brede bestand van medewerkers zorgen we samen voor de optimale match. U heeft keuze uit diverse CV’s die wij uw organisatie voorleggen. Binnen 24 uur kunnen wij dit voor u organiseren. We geven onze inzet in overleg met u een kop en een staart om afhankelijkheid van externe inzet te voorkomen.

Bemiddeling van ZZP’ers
Inzetbaar heeft de beschikking over een groot bestand aan Zelfstandigen Zonder Personeel. Middels een bemiddelingsovereenkomst kunt u gebruik maken van de inzet van ZZP’ers zonder dat u de ballast heeft van screening. Dit doen wij allemaal voor u. Het ontzorgen van uw organisatie staat hierin voorop.

Interim teams & 1 op 1 begeleiding
In tijden van onvoorspelbare in- en uitstroom van cliënten, of in op- en afbouw van uw organisatie is Inzetbaar in staat om binnen 48 uur een compleet interim-team voor u te formeren. Op tientallen locaties heeft Inzetbaar dit succesvol vormgegeven.

Soms is er bij een individuele cliënt sprake van ernstige ontregeling van gedrag en trekt dit een zware wissel op het bestaande team. Inzetbaar staat klaar met professionals die bekend zijn met deze bijzondere begeleidingsvorm, gericht op herstel van de gewenste situatie en re-integratie in de bestaande leefomgeving.

Coaching on the job
Handelingsverlegenheid onder uw medewerkers, een vastgelopen situatie, een zoektocht naar handelingsalternatieven of de implementatie van een nieuwe methodiek. Onze coaches komen niet vertellen hoe het moet, maar werken coachend mee. ‘Hands-on’, gericht op succeservaringen en stabiliteit.

Interim management
Inzetbaar heeft een ruime poule van ervaren managers, in te zetten binnen het middenkader (coördinerend begeleiders, teamleiders en clustermanagers). Geen bla bla, maar handen uit de mouwen, met een sterke focus op de doelstelling, de procesafspraken en verantwoordelijkheid voor het resultaat.