Over ons
Geschiedenis

Inzetbaar is opgericht in december 1999 door Rob de Munck en Sander Markerink, van oorsprong Z-verpleegkundigen. Door hun bedrevenheid en passie voor het vak wisten zij in afzienbare tijd een groep van gedreven verpleegkundigen en groepsbegeleiders om zich heen te verzamelen. De pragmatische werkwijze, de korte lijnen en het snelle schakelen van het team viel op en al snel werd het werkveld uitgebreid naar andere sectoren. Diverse organisaties in de GGZ, Justitie (TBS, DJI), Jeugdzorg, Verslavingszorg, Verpleeg- en Verzorgingshuizen behoren sindsdien tot het klantenbestand van Inzetbaar.

Inmiddels heeft Inzetbaar een medewerkersbestand van flexibele krachten, een team intercedenten die zorgdragen voor de optimale matches, een opleidingscoördinator en medewerkers van verbinding & contact die zorgdragen voor het relatiebeheer en uitbreiding van het netwerk.

Inzetbaar profileert zich niet alleen als partner voor het inzetten van flexibel, kwalitatief hoogwaardig personeel, maar ook steeds meer als kennis- en netwerkpartner in de ontwikkeling van nieuwe diensten en producten. Het inzetten van interim-teams binnen reorganiserende zorgorganisaties, een pilot draaien van een nieuw op te zetten groep, meewerkend coaches op een veranderende doelgroep zijn voorbeelden van deze nieuwe diensten.

In 2012 is Inzetbaar als zelfstandige BV onderdeel geworden van G4S Nederland, een wereldwijd opererende beveiligings-organisatie. We maken dan ook optimaal gebruik van de synergievoordelen en de krachtige kwaliteitsprocessen.