G4S
G4S
G4S zet uitdagingen op het gebied van veiligheid om in kansen

In 2012 is Inzetbaar als zelfstandige BV onderdeel geworden van G4S Nederland, een wereldwijd opererende beveiligings-organisatie. We maken dan ook optimaal gebruik van de synergievoordelen en de krachtige kwaliteitsprocessen.

G4S maakt ieders woon-, werk- en leefomgeving veiliger als marktleider in veiligheids- en beveiligingsoplossingen. Dit doen ze door nauwe samenwerking met klanten en ketenpartners, verregaande kennis over diverse sectoren én door continu te investeren in gekwalificeerde mensen en waardevolle innovaties.

G4S heeft activiteiten in meer dan 90 landen en heeft meer dan 570.000 medewerkers wereldwijd waarvan 6.500 in Nederland. Daarmee is G4S de grootste werkgever, beursgenoteerd in Londen op de London Stock Exchange, en ook in Kopenhagen.

Wij baseren de relatie met onze klanten door het vertrouwen op het onderhouden van een hechte en open relatie en door het aangaan van partnerships met onze klanten.

Naast de vele veiligheids specialisaties is G4S ook gespecialiseerd in het geven van veiligheidstrainingen als een BHV cursus of EHBO cursus.