Dienstverlening
Gemeente: Ondersteuning

Inzetbaar is de partij om gemeenten te ondersteunen bij de regie over zorg en welzijn. Of het nu is door inzet van (ambulante) medewerkers in de wijk als wijkverpleegkundige, buurtcoach of maatschappelijk werker, of door samen te werken aan de opzet van een compleet wijkteam; Inzetbaar kan uitkomst bieden bij een breed scala aan zorgtaken voor gemeenten.

Continuïteit en flexibiliteit
Door ons grote netwerk en onze brede kennis in te zetten, kunnen we  expertises verbinden en absolute meerwaarde creëren voor uw gemeente. Niet alleen komt dat de continuïteit van uw organisatie ten goede, hiermee borgen we ook de broodnodige flexibiliteit in het aanvliegen van de grote vraagstukken rond de drie decentralisaties die de gemeentes de komende jaren staan te wachten.

Wanneer u collega’s van Inzetbaar inhuurt, werken deze natuurlijk onder de regie van de gemeente. Maar u heeft met specialisten van Inzetbaar niet het werkgeverschap, en dat levert een aantal voordelen op. Zo kunnen we maatwerk garanderen, en kunt u afrekenen op resultaat. De mensen van Inzetbaar zijn daarnaast van nature flexibele aanpakkers, die goed geschoold en beslagen ten ijs komen.

Totaaloplossing
Omdat Inzetbaar diverse disciplines beheerst, kunnen we bovendien een totaaloplossing aanbieden. Van jeugdzorg, de jeugd-LVB, jeugd-GGZ en gesloten jeugdzorg tot kinderbeschermingsmaatregelen. Van ouderenzorg tot psychiatrische zorg en zorg voor licht verstandelijk beperkten. Ook voor het opzetten (en overdragen) van sociale wijkteams kan uw gemeente terecht bij Inzetbaar. Tenslotte is Inzetbaar uw partner in het scholen van uw eigen personeel. Van de-escalerend werken en weerbaarheidstrainingen tot psychopathologie; ook voor training en opleiding biedt Inzetbaar maatwerkoplossingen.