Dienstverlening
Residentiële Zorg

Voor ervaren, goed opgeleide professionals voor residentiële zorg moet u bij Inzetbaar zijn. Niet alleen heeft Inzetbaar ruime ervaring met residentiële zorgverlening, vanuit onze landelijke dekking kunnen we uw probleem of vraag vaak direct oplossen met een van onze specialisten.

Heeft u een acuut roosterprobleem en heeft u per direct een ervaren kracht nodig? Onze planning is van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat paraat om uw probleem direct op te lossen met een kracht uit de regio die zijn/haar vak verstaat en rust brengt in een onrustige situatie.

Zorgprofessionals in alle soorten en maten
Van doorgewinterde groepsbegeleiders tot professionele verpleegkundigen, en van psychologen en counselors tot maatschappelijk werkers; Inzetbaar heeft ze in huis. Dat betekent dat u bij Inzetbaar terecht kunt voor één specialist, maar ook voor een totaaloplossing. Samen borgen we de flexibiliteit van uw organisatie en de continuïteit van zorg voor uw cliënten.

Mogelijkheden & Werkvormen
Of u nu een tijdelijke kracht inhuurt op detacheringsbasis, of iemand vast in dienst wilt nemen en Inzetbaar enkel nodig heeft voor de werving en selectie van de juiste kandidaat; samen komen we er wel uit. Zo kan Inzetbaar in tijden van onvoorspelbare in- en uitstroom van cliënten, of in op- en afbouw van uw organisatie binnen 48 uur een compleet interim-team voor u formeren. Op tientallen locaties heeft Inzetbaar dit succesvol vormgegeven. Een voorbeeld van een referentie vindt u hier. Maar ook voor coaching on the job, interim management, of het aantrekken van een ZZP’er mag u op ons rekenen. Geen bla bla, maar handen uit de mouwen, met een sterke focus op de doelstelling, de procesafspraken en verantwoordelijkheid voor het resultaat.

Klik hier voor de verschillende disciplines binnen onze dienstverlening.