Dienstverlening
Ambulante Zorg

Voor ervaren, goed opgeleide professionals voor ambulante zorg moet u bij Inzetbaar zijn. Niet alleen heeft Inzetbaar ruime ervaring met ambulante zorgverlening, vanuit onze landelijke dekking kunnen we uw probleem of vraag vaak direct oplossen met een van onze specialisten.

Als er een gat in de planning valt, wilt u dat natuurlijk zo snel mogelijk opgelost zien. Zeker ambulante zorg vraagt om flexibiliteit. Onze planning is daarom van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat paraat om uw probleem direct op te lossen met een kracht uit de regio die zijn/haar vak verstaat en rust brengt in een onrustige situatie.

Zorgprofessionals in alle soorten en maten
Van doorgewinterde groepsbegeleiders tot professionele wijkverpleegkundigen, en van gezinscoaches tot straatcoaches; Inzetbaar heeft ze in huis. Inzetbaar biedt de (totaal)oplossing. Omdat we een groot netwerk hebben aan gekwalificeerd personeel, kunnen we niet alleen de juiste man of vrouw voor uw probleem bieden; we kunnen dit vaak ook razendsnel. En dat is belangrijk is ons vak, waarin continuïteit zo belangrijk is.

Mogelijkheden & Werkvormen
Of u nu een tijdelijke kracht inhuurt op detacheringsbasis, of iemand vast in dienst wilt nemen en Inzetbaar enkel nodig heeft voor de werving en selectie van de juiste kandidaat; samen komen we er wel uit. Zo kan Inzetbaar in tijden van onvoorspelbare in- en uitstroom van cliënten, of in op- en afbouw van uw organisatie binnen 48 uur een compleet interim-team voor u formeren. Op tientallen locaties heeft Inzetbaar dit succesvol vormgegeven. Maar ook voor coaching on the job, interim management, of het aantrekken van een ZZP’er mag u op ons rekenen. Geen bla bla, maar handen uit de mouwen, met een sterke focus op de doelstelling, de procesafspraken en verantwoordelijkheid voor het resultaat.

Kijk hier naar de verschillende disciplines van Inzetbaar.